Norråva GK - Träningsområde

Träningsområde

Drivingrangen
Den är mycket omtyckt då den är 230 meter, helt platt och omgiven av skog. 20 utslagsplatser varav 2 är under tak. Övningsbollar betalas med ditt betalkort i bollmaskinen eller köp poletter i recpetionen i kaffestugan. Betalkort, 30kr för en hel hink. Poletter, 15 kr för en halv hink. DRIVNINGRANGEN STÄNGER KLOCKAN 21.00 ALLA DAGAR I VECKAN. 

Puttinggreen
Här gäller endast puttning och egna bollar skall användas.

Pitch och Chipping område
Här kan du träna pitch och chip och du kan även träna bunkerslag. Här finns ibland ett eller flera bildäck som du kan använda, träna på att få bollen i däcket. Egna bollar skall användas. 

Bunker
Det är en stor bunker vid rangen och du slår ut mot rangen. Här är det därför tillåtet att använda övningsbollar. Det finns även två mindre bunkrar vid pitch och chipping området.

Bestämmelser att rätta sig efter
Det är inte tillåtet att slå på gräset framför, bakom och bredvid slagmatorna eller bunkern. Det är inte tillåtet att slå från gräs framför golfstudion eller runt puttinggreen. Det är inte tillåtet att slå när vi plockar bollar på rangen. Det är inte tillåtet att använda träningsbollarna vid puttning och chippning. Det är inte tillåtet att plocka bollar från rangen. Det är inte tillåtet att spela på banan med träningsbollarna.

Image
Image
Image
Image
Image

KONTAKT

Reception & Gårdscafé
08-570 249 92

Kansli & Medlemsfrågor
070-341 75 71
kansli@norravagk.se

BESÖKSADRESS

Norråvavägen 17
139 90 Värmdö
Vägbeskrivning>

POSTADRESS

AC Nathanson HB
Sunds Gård
139 90 Värmdö

SOCIALA MEDIER