Norråva GK - Boka starttid

Boka starttid

Förbokade starttider

Under juni, juli och augusti gäller förbokade tider 7 dagar i veckan 9.00 - 16.00. Före juni och efter augusti gäller som vanligt förbokade tider på helger och röda dagar 9.00 - 16.00. 

Vid bokning gäller samma som tidigare, att var tredje tid sparas för att endast kunna bokas på plats på Norråva. 

Bokning på lördagar, söndagar och röda dagar startar 1 maj. 

Boka din egen starttid

Har du ett golf-id ser vi gärna att du bokar din starttid själv i kalendern ovan, det är enkelt och överskådligt. Om någon i bollen saknar golf-id kontakta receptionen så hjälper vi er att boka 08-570 249 92.

Pegränna

Förbokade starttider har alltid företräde vid pegrännan, vilket innebär att prick 9.00 skall de förbokade bollarna börja gå ut. Eventuellt kvarvarande bollar i pegrännan får då inte gå ut på banan, utan måste tyvärr stiga av.

Pegrännan upphör prick 9.00, vilket innebär att sista utslaget skall ske 8.52. Pegränna startar igen 16.00, men är det förbokade bollar kvar börjar den inte gälla förrän dessa bollar har gått ut. 

Instruktionsvideo

Många vet inte hur en pegränna verkligen fungerar så vår instruktör Marcus har gjort en tydlig informationsvideo. Har alla korrekt kunskap blir det en trevlig och avkoplande start på golfrundan Lär dig allt om peggränna>