Norråva GK - Onsdagsgolfen

Onsdagsgolfen

Välkommen till Onsdagsgolfen med MacDuff Cup på Norråva.

Onsdag den 12/5 med första utgångstid 17:08, drar vi igång MacDuff Cup.
Under rådande omständigheter gäller fortfarande försiktigthet och aktsamhet i linje med de Coronarestriktioner som föreligger.

Så varje deltagare ska själv se till att vid start ha ett färdigifyllt scorekort med:
Namn, exakt hcp samt golfID, samt att 20kr är swischat för startavgift.

Aktuell ställning efter den 6:e omgången hittar du här>

Hur spelas MacDuff Cup

MacDuff Cup spelas från maj - augusti under 14 onsdagar. Alla golfare med ett officiellt handicap är välkomna att delta. Hcp 36 är högsta handicap, högre handicap spelar på 36.

Tävlingsformen är slaggolf med Hcp och samtliga rundor skall registreras som handicapgrundande. Max antal slag per hål, hålets par +5.
Nettoresultatet, totalt antal slag Minus det antal slag som ditt hcp ger dig, blir ditt resultat i varje omgång.

Kontaktperson för MacDuff Cup:
Peter Carlsson 0707-57 58 05 eller peter.carlsson@st1.se

Deltagaravgiften i MacDuff Cup på 20 kr Swishas till ovanstående innan starten vid varje speltillfälle.

Vem vinner

Summan av de 5 bästa rundor av de 14 speltillfällena räknas ihop efter den sista spelomgången och blir varje spelares slutresultat i tävlingen.

Vinner gör den med lägsta resultatet av de 5 bästa ronderna.
Vid lika resultat kommer den med lägst Hcp före i resultatlistan.

Hela potten delas oavkortat ut i vinster till de 3 bäst placerade efter den 14:e omgången.

Vinstfördelning:
1:an 65% av vinstpotten