Kaffestugan

Kaffestugan är samlingsplatsen på Norråva, här finner du vår golfreception och café. Saknar du bollar, handskar och peggar finns det i vår minishop. Det är också här som du hyr golfbil, golfvagn och golfklubbor för prova på golf. 

Nyhet för 2024

Vi välkomnar anrika Göta Fisk till oss på Norråva för att sköta golfreceptionen samt öppna deli och café i kaffestugan. Göta fisk startade 1967 på Götgatan 96 av Ingegerd och Sigge Pihl. Idag drivs butiken på samma plats av barnbarnet Johan. 

I butiken erbjuder de ett stort sortiment av hemlagad mat men även färsk fisk, skaldjur, ostar, röror, kött, rökta råvaror som lax, röding, räkor och fläskfilé mm. Rökningen görs på Norråva och det kommer kunna avnjutas i kaffestugan eller köpas med hem. 

Populärt är deras färdiga matkassar till våra storhelger och färdiga helgmenyer.

Det är Johan tillsammans med sin mångårige medarbetare Hugo Klevebäck som kommer driva verksamheten på Norråva. De berättar för oss att tanken är att kaffestugan blir en förlängd del av butiken med ett sortiment anpassat till skärgården och golfgästerna. 

Man kommer kunna äta och fika på plats, köpa med sig mat hem eller ta en kopp kaffe och macka m.m. på trädäcket. Möjlighet kommer även ges att beställa varor från huvudbutikens sortiment. Mer information om vad Johan och Hugo hittar på kommer närmare öppning av kaffestugan som är planerad till 1/5. 

De ser fram emot att få välkomna våra golfare och besökare till en härlig säsong. 

Följ oss för att inte missa något