Välkommen

Vintertid november till april är vår golfstudio ditt andra vardagsrum där du och dina vänner spelar golf i en simulator med 42 banor. Sommartid tas simulatorn ned och portarna öppnas upp mot rangen och du som tar lektion med vår Pro Marcus Edblad får det många efterfrågar. Ta lektion i en mycket privat miljö där ni slår ut mot rangen och kan sitta ned i vår lounge hörna med en kaffe och diskutera just din utmaning med Marcus. 

Golfsimulatorn sommartid:
Kvalitativa lektioner med Marcus för dig som uppskattar att få vara privat utan att andra håller koll på vad ni gör. Självklart har ni möjlighet att sätta er ner i vår mysiga lounge hörna och ta en kaffe med Marcus. 

Golfsimulatorn vintertid:
Ligg steget före när golfsäsongen utomhus drar igång. Spela en golfrunda eller träna på rangen. Vår naturtrogna simulator ger dig känslan av att du verkligen är utomhus. Spela t ex en 18-hålsrunda med de utmaningar som vi alltid stöter på såsom vattenhinder, out of bounds, ondulerade greener, vind mm. Simulatorn ger dig viktigt information om bollträff, hastighet, längd, bollflykt och mycket mer, information som gör att du kan utveckla ditt spel på ett bra sätt.

Begränsat antal säsongskort vintertid:
För att det skall finnas bra med speltid finns endast ett begränsat antal kort där de som haft säsongskort under vintern har förut. Vi har redan nu förstått att ryktet har gått och det är ett superstort intresse att teckna säsongskort så håll koll på våra sociala medier och kontakta Marcus vid frågor. 

Kontakta vid köp eller frågor:
Marcus Edblad på 070-993 55 67.