Välkommen

Är du intresserad av att köpa ett säsongskort som ger dig möjlighet att träna och spela golf fram till 19 april - 2020?

Pris:
2 495 kr/person (eventuellt medföljande gäst betalar 100 kr/timma)

Bokning:
Med säsongskort kan du boka 2 timmar/gång, när du använt de timmarna går det att boka 2 nya timmar. Bokning sker på nätet.

Kontakta:
Marcus Edblad på 070-993 55 67, han kan ge dig svar på alla frågor och funderingar. 

Golfsimulatorn:
Den har något för alla och det är roligt och givande. Du kan t ex välja att spela en avkopplande eller som många tycker utmanande golfrunda på Augusta National eller träna på rangen. Istället för rangen är det riktigt roligt och bra träning att välja ut ett hål som känns utmanande och där jobba på att spela det hålet perfekt. Simulatorn visar tydligt vad vi gör så det är lätt att förstå och bli bättre. 

Studion:
Vi vill att studion skall vara lite mer än en golfsimulator som kommer att göra dig till en bättre golfare, den skall också ge dig avkoppling och ett välbefinnande. Därför är studion uppvärmd och vi har en lounge hörna med supersköna soffor och mysbelysning. Sen bjuder vi självklart på kaffe eller te och oftast finns det kakor. Det går jättebra att ta med eget fika. Toalett finns att låna uppe vid kaffestugan.

Hur sätter du igång simulatorn:
Vi gillar det personliga bemötandet och första gången du spelar i studion har vi en genomgång på hur du startar upp simulatorn och använder de vanligaste funktionerna, kolla in videon Marcus gjort. Sen är du alltid välkommen att ringa Marcus om du kör fast.

Intresserad men osäker:
Alla vet inte vad en golfsimulator är och vad den kan erbjuda, kontakta Marcus så kan du komma på ett besök.