Välkommen

Är du intresserad av att köpa ett säsongskort som ger dig möjlighet att träna och spela golf fram till 19 april - 2020?

Pris:
2 495 kr/person (eventuellt medföljande gäst betalar 100 kr/timma)

Bokning:
Med säsongskort kan du boka 2 timmar/gång, när du använt de timmarna går det bra att boka 2 nya timmar. Bokning sker på nätet.

Kontakta vid köp eller frågor:
Marcus Edblad på 070-993 55 67.

Golfsimulatorn:
Ligg steget före när golfsäsongen utomhus drar igång. Spela en golfrunda eller träna på rangen. Vår naturtrogna simulator ger dig känslan av att du verkligen är utomhus. Spela t ex en 18-hålsrunda med de utmaningar som vi alltid stöter på såsom vattenhinder, out of bounds, ondulerade greener, vind mm. Simulatorn ger dig viktigt information om bollträff, hastighet, längd, bollflykt och mycket mer, information som gör att du kan utveckla ditt spel på ett bra sätt. 

Studion:
Vi vill att studion skall vara lite mer än en golfsimulator som kommer att göra dig till en bättre golfare, den skall också ge dig avkoppling och ett välbefinnande. Därför är studion uppvärmd och vi har en lounge hörna med supersköna soffor och mysbelysning. Sen bjuder vi självklart på kaffe eller te och oftast finns det kakor. Det går jättebra att ta med eget fika. Toalett finns att låna uppe vid kaffestugan.

Hur sätter du igång simulatorn:
Vi gillar det personliga bemötandet och första gången du spelar i studion har vi en genomgång på hur du startar upp simulatorn och använder de vanligaste funktionerna, kolla in videon Marcus gjort. Sen är du alltid välkommen att ringa Marcus om du kör fast.

Intresserad men osäker:
Alla vet inte vad en golfsimulator är och vad den kan erbjuda, kontakta Marcus så kan du komma på ett besök.